VAPAAEHTOINEN

“Tulin mukaan Tutuksi-toimintaan kesän 2018 alussa. Olin ensin mukana Tutuksi-piknikillä, jonne toin kotoa pari ulkopeliä. Kivointa vapaaehtoisuudessa ovat olleet ihmiset! Olen myös itse pystynyt määrittämään kuinka paljon ehdin osallistumaan.” -Anniina

Tutuksi-toiminta pyörii vapaaehtoisten ansiosta. Vapaaehtoiset ovat tärkeässä roolissa niin toiminnan kehittämisessä kuin sen toteuttamisessakin. Tule osaksi monimuotoista ja osaavaa joukkoamme!

Tutuksi-toiminnassa on monenlaisia vapaaehtoistehtäviä. Sekä pieniä nopeasti hoidettavia tai isompia vastuualueita löytyy ryhmien kontaktoinnista, tulijoiden saattamisesta tai viestinnän ja markkinoinnin puolelta. Oma harrastuneisuus ja tausta voidaan ottaa huomioon tehtävien suunnittelussa.  Voit myös kertoa, millaista toimintaa sinä tahtoisit järjestää!

Yllä on esimerkkejä vapaaehtoistehtävistä. Vapaaehtoiset perehdytetään kaikkiin tehtäviin ja vastuuta voi ottaa juuri sen verran kuin itsestä tuntuu hyvältä. Vapaaehtoiset saavat todistuksen toiminnastaan.

Tutuksi-tiimi on monimuotoinen joukko eri taustoista tulevia ihmisiä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Hennnaan. Tervetuloa mukaan Tutuksi-yhteisöön!